måndag 20 augusti 2007

Ledtråd...

Jag kan nästan garantera att alla Stockholmare någon gång passerat denna plats.
En ledtråd ska ni får, och det är "se upp"

10 kommentarer:

Anonym sa...

hmm kanske förresten är inuti globen den där bilde är tagen och taket lyft?

..eller en luftballong..

haha ja jisses jävlar vad de där horoskopen är värdelösa, ologiska och irriterande!

kram

Anonym sa...

Min första tanke var fontänen vid Sergels torg sedd underifrån, men jag är inte säker ännu. Ska kolla på onsdag... Kul!

Anonym sa...

hej.. undrar bara hur du känner Danjel Ahnér? läste din kommetar om vem som bör tas ner på jorden. =)

Gissa Bilden sa...

Hejsan anonym!
Jag känner inte honom, men när du inte är anonym kan jag berätta varför jag nämnde honom i det sammanhanget.
Mvh Niki

Anonym sa...

Danjel är typ jordens raraste kille? Känner man honom vet man att han är jordnära och inte uppe i det blå :)..

Gissa Bilden sa...

Ja han är utan tvekan underbar på många sätt, och om det inte framgick så var min kommentar skriven med lite ironi och inte illa menad.
Jag minns det som att han och jag var bra kompisar men att han hade ett självförtroende och popularitet som steg honom en aning åt huvudet, och det gick ut över hans dåvarande flickvän vilket även jag fick skit för på omvägar. Det har jag påpekat för honom, så det borde han veta att jag tyckte var fel.

Tänker dock inte sitta här och skriva mer om det för någon jag inte vet vem det är, men du kan säkert fråga honom. Jag har som sagt ingen kontakt med honom idag men minns honom med glädje- precis som jag skrev i inlägget.

"Möjligen skulle en viss brandman vid namn Danjel Ahnér behöva tas ner på jorden en aning. Jag tror nog vem som helst som träffat honom förstår varför.
Men skitsamma. Jag brukar säga; glöm tråkigheter som passerat och minns roligheterna."

Med tråkigheter syftar jag inte på någonting som skulle ha med honom att göra. Vi har haft skitkul. Och att Danne är (var) en diva vet (visste) han själv om, det har han kallat sig själv flera gånger inför mig, oavsett om han minns det eller ej ;)

Hoppas du fick lite klarhet i det hela. Vad långt det blev nu. Hej hopp.

Gissa Bilden sa...

Ja, och en sak till.
Det var som sagt 3-4 år sedan jag träffade honom sist tror jag. Förmodligen, om han nu haft någon period av hybris vilket vi alla nog har ibland, så har han med största sannolikhet växt ifrån det nu och är, som du säger, en mycket jordnära och rar person.
mvh Niki

Anonym sa...

Ja antagligen.. Jag träffade Danjel första gången för 2 år sedan och han var precis lika go och snäll då som nu, och hans "divighet" är ngt han bara spelar på.. Alla drygar sig väl ibland?.. Men han är inte det minst dryg, men som sagt kanske man ska känna honom för att veta det.. Dessutom känns det som att Danjel inte ens vet hur fräsch och hur galet snygg han är så att det skulle stiga honom åt huvudet verkar lite konstigt då.. Att vara ironisk över ngn som man för det första inte känner och för det andra inte har träffat på 3-4 år är lite patetiskt faktiskt.. Jag vet inte varför, men folk verkar mer eller mindre besatta av honom.. Kanske för att han är så RAR och UNDERBAR :)

Gissa Bilden sa...

Yes, alla drygar sig ibland och den här gången var det min tur ;)
Och självklart är jag besatt av Danne. Jag har faktiskt tapetserat väggarna hemma med bilder av honom.
Såg att han lagt till mig på Facebook dessutom, min lycka är gjord :D
Och självklart är jag lite patetiskt, men vad tror du- jag driver ju för fan den här bloggen... det säger väl allt om mitt förkrympta liv?

Gissa Bilden sa...

Men ärligt talat, är detta verkligen någonting att diskutera?
Känns som slöseri med tid på en ytterst betydelselös småsak. Jag hade kunnat skriva i stort sett vem som helst, att det blev hans namn som ploppade upp var mer en slump. Kanske för att jag samma dag råkat hitta honom på en sida på nätet och hade namnet färskt i minnet?
Har Danne tagit illa vid sig får han väl kontakta mig, men själv tycker jag bara det här känns överdrivet. Det är jättekul att ni är bra kompisar och jag hoppas han har det bra. Punkt.
ta hand om dig Lina.
Mvh Niki