söndag 19 augusti 2007

Tävling 2

Jag känner att det är dags för den andra bilden att publiceras.
Bloggportalen ligger nere. Ur led är tiden.
Men tillsammans skall vi rida ut denna storm, tillsammans skall vi besegra det ondskefulla, mörka "HTTP 404 - Filen hittades inte" som likt cancer sprider sig i våra webbläsares hjärnor.


Bild

Var är denna bild tagen och vad föreställer den?
Jag vill ha ett så specifikt svar som möjligt.

Förra bilden fick 18 gissningar. Denna gång är det kanske lite svårare, men jag hoppas på minst lika många deltagare. Som en liten morot och för att ni skall se till att sprida budskapet om denna tävlings existens kommer jag kräva 20 unika deltagare för att ett pris skall delas ut. Jag litar därmed till människors ärlighet och att ingen skall vara girig nog att skicka in flera gissningar med olika namn.

Priset denna vecka är ett biobesök och tävlingen avslutas Söndag 26/8

8 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, jag har tagit den själv :)
Tycker det ser ut som ett tak som det regnar på.

Anonym sa...

Ett fönster i Katarinahissen?

Anonym sa...

gissar på rakt upp i en luftballong..nånstans ovanför mark..

Anonym sa...

Bilden är tagen i gången vid Sergels Torg. D.v.s. gången som går under fontänen som finns på gatunivå med den stora glaspinnen i mitten.

Anonym sa...

Tror att det är ett av "golvfönstren" i fontänen på Sergels Torg sedd underifrån. Kan vara i princip vilket fönster som helst tror jag.

Anonym sa...

Det är under sergelkonstverket vid plattan. När man kommer in under tak precis framför den där fristående klumpen med butiker. Till höger har du ingången till sergelgången/gallerian och till vänster har du burger king.

/hanslj@passagen.se

Anonym sa...

hanslj@passagen.se här igen. Jag glömde säga vad den föreställer. Det är en av lamporna som ska lysa upp sergelkonstverket på kvällarna :)

Anonym sa...

Jag som inte är stockholmare är inte så duktig på era namn på ställen..så ursäkta min förklaring.. men jag gissar på att de är där under plattan.. under fontänen. För när man går där under så är det hål som fönster så man ser upp ;D Gud ja hoppas du förstår haha :D kram! Isabelle